Arcadi Oliveres: 'No tenim dret a perdre l'esperança'

L'emissió pòstuma de l'entrevista a l'activista per la pau de Sant Cugat obre el cicle de converses 'Lliçons de vida' de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Cugat Mèdia engega el cicle 'Lliçons de vida' amb una conversa amb el recentment desaparegut activista per la pau Arcadi Oliveres, el dia que la Unipau li rep un homenatge al Claustre del Monestir. En una conversa amb la directora del mitjà multimèdia de Sant Cugat, Mònica Lablanca, Oliveres repassa la seva trajectòria vital i ens ajuda a entendre com i per què es va convertir en l'home compromès amb la justícia social i la pau que tots hem conegut. Hereu de l'esperit pacifista del seu pare i de la capacitat d'associacionisme de la seva mare, Oliveres confessa en aquesta conversa que del seu fill Marcel, que va morir el 2011, en va aprendre la serenor per afrontar la mort. Compromès fins a l'últim moment, Oliveres va compartir amb Cugat Mèdia el lema que el va acompanyar fins a l'últim dia: 'No tenim dret a perdre l'esperança'.


Foto: Cugat Mèdia
Arcadi Oliveres durant l'entrevista amb la directora Mònica Lablanca / Foto: Cugat Mèdia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.