Les rebaixes d'estiu començaran a Sant Cugat amb la campanya 'MIRA I VINE- Vídeo & Shopping Days' de Sant Cugat Comerç

La proposta, del 21 al 26 de juny, substitueix, a causa de la pandèmia, 'La botiga al carrer'


  • Comparteix:

Cartell promocional de la iniciativa / Foto: Sant Cugat Comerç

Cartell promocional de la iniciativa / Foto: Sant Cugat Comerç

'MIRA I VINE- Vídeo & Shopping Days' és la campanya que Sant Cugat Comerç (StC) té a punt per encetar les rebaixes d'estiu a la ciutat i que substituirà, arran de la situació sanitària, 'La botiga al carrer'. Serà del 21 al 26 de juny i es farà en format físic i virtual, amb l'objectiu d'incentivar les vendes en els comerços de la ciutat. Els cinc primers dies, les botigues associades oferiran un 'showroom' virtual a través del portal miraivine.cat. És aquí on la clientela trobarà les ofertes i promocions més destacades de cada establiment pel dissabte 26 de juny, dia de l'inici de les rebaixes i de Festa Major. A l'app de Sant Cugat Comerç també es podran descarregar vals de descompte per bescanviar dissabte als establiments.

Per al gerent de l'associació, Jesús Carballo, el futur del comerç de proximitat demana combinar la botiga física i la virtual: "Durant la setmana els comerços podran mostrar els seus productes amb la finalitat de captar l'atenció dels clients, i que aquests visitin els seus establiments durant la jornada de dissabte".

La campanya comercial compta amb la col·laboració d'alumnes del grau superior d'audiovisuals de l'escola Agora Sant Cugat International School.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.