Detingudes dues persones per dos furts a botigues de Sant Cugat

Els Mossos van enxampar els dos presumptes lladres in fraganti


  • Comparteix:

Captura de pantalla del vídeo difós pels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Captura de pantalla del vídeo difós pels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dues persones, un home i una dona, com a presumptes autors de dos furts comesos a dues botigues de Sant Cugat. El cos policial explica que mentre la noia aprofitava el descuit de les víctimes, l'home vigilava a l'exterior de l'establiment. Agents de paisà, fent tasques de seguretat ciutadana i prevenció de furts, van observar com dues persones controlaven els accessos a les botigues de l'eix comercial; la dona va entrar a una botiga i l'acompanyant es quedava a l'exterior i, en menys d'un minut, ella va sortir caminant 'amb pas accelerat', mentre que l'home la seguia a curta distància 'per evitar que els relacionessin'.



Els Mossos els van seguir i van observar com la noia treia un telèfon mòbil que duia amagat sota la roba. Llavors va ser quan els van aturar i els van preguntar pel mòbil i no van rebre "una resposta coherent". Després de parlar amb la botiga on s'hauria produït el furt, van comprovar que el telèfon pertanyia a una clienta. Per això, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furt i posats a disposició judicial. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Poc després de la detenció, un home es va presentar a la comissaria dels Mossos de Sant Cugat i va denunciar que li havien robat el mòbil mentre treballava a la seva botiga. La investigació ha relacionat els fets amb els dos presumptes lladres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.