30 anys de pizza, pasta i creps a Sant Cugat amb La Pasta Boixa

La Rosa Maria, l'Oriol i el Jordi estan al capdavant d'aquest restaurant emblemàtic de l'avinguda de Lluís Companys


  • Comparteix:

La Pasta Boixa celebra el seu 30è aniversari a finals d'aquest any, una efemèride gens fàcil en una ciutat com Sant Cugat, on l'oferta gastronòmica és extensa i la competència ferotge. Es tracta d'un restaurant que la Rosa Maria Riba, una de les seves tres sòcies, coneix prou bé, ja que hi ha treballat des del primer dia. L'Oriol Planas i el Jordi Anguera, que havien començat donant un cop de mà els caps de setmana, també en són socis, des de fa una dècada. L'Oriol, de fet, segueix al peu del canó, fidelitzant la clientela. Els tres junts han superat 'moments més difícils i moments més fàcils', com explica la Rosa Maria. I, molt recentment, també han superat una pandèmia.

Pel que fa a la carta, asseguren que amb els anys no ha canviat massa i que ofereixen plats de qualitat a un preu assequible. Els imprescindibles són "la pasta, la pizza i les creps", segons explica la Rosa Maria. Per filar més prim, l'Oriol assegura que ell sempre recomana "els raviolis de bolets amb salsa gorgonzola", mentre que la Rosa Maria, quan té un caprici, es decanta "pels tortel·linis amb nata i nous".

El secret de l'èxit, segons explica l'Oriol, és tenir un restaurant on "la gent et coneix i, fins i tot, sap el que menges". Així, a la vegada que la clientela està còmoda, "tu també ho estàs". Una clientela fidel que hi anava fa trenta anys amb els seus fills petits, i que ara hi segueix anant, però també amb els nets. "Anem per la tercera generació", explica l'Oriol, orgullós.




Rosa Maria Riba

Hi ha molt client que ve a menjar sempre el mateix. Ve perquè vol els espaguetis carbonara. Ja li pots dir que provi una altra cosa que seguirà demanant els espaguetis carbonara. Cadascú té el seu plat preferit i és el que acostumen a menjar.

Oriol Planas

Al llarg dels anys no ha canviat gaire la clientela, de fet són els mateixos des del primer dia gairebé, i el que sí que han canviat són els fills, que van creixent. Ara venen amb nadons i aquestes coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.