El 'Lliçons de vida' continua amb una conversa amb Vicki Bernadet, supervivent d'abús sexual infantil

La conversa es podrà veure a Cugat.cat/vida a partir d'aquest divendres


  • Comparteix:

Cugat Mèdia presenta aquest divendres un nou programa del 'Lliçons de vida' amb una conversa amb Vicki Bernadet, víctima d'abusos sexuals en dues etapes de la seva infantesa. Bernadet explica com va canalitzar tot aquest dolor en la fundació que porta el seu nom, la Fundació Vicki Bernadet, una entitat que treballa des del 1997 perquè altres víctimes no hagin de viure el mateix rebuig, incomprensió i solitud i que ella va experimentar en primera persona.

La conversa amb Vicki Bernadet és el segon capítol del cicle 'Lliçons de vida', un programa televisiu de converses, dirigit i presentat per Mònica Lablanca, directora del mitjà públic de Sant Cugat. L'espai repassara la trajectòria personal i professional de personalitats de Sant Cugat que, des d'una perspectiva personal i íntima, explicaran històries de superació i d'esforç.

Recupera la primera conversa amb el recentment desaparegut activista per la pau Arcadi Oliveres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.