Enxampats in fraganti dos joves robant de matinada dins una escola de Sant Cugat

Els Mossos i la Policia Local els van detenir per un delicte de robatori amb força


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han detingut dos joves, de 18 i 21 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força a una escola de Sant Cugat. Els dos joves van ser enxampats in fraganti en el centre, al qual presumptament havien accedit de matinada i hi havien sostret diversos objectes. Els arrestat estan en llibertat amb càrrec després de passar a disposició judicial.

Els fets van succeir dimarts passat, quan els cossos de seguretat van rebre cap a dos quarts de tres de la matinada una trucada del responsable de l'escola informant que veia llums de llanternes a l'interior del centre.

Diverses patrulles es van dirigir fins al lloc, on van localitzar els dos presumptes lladres mentre sortien corrent de l'interior cap a la tanca. En aturar-los i escorcollar-los, els agents hi van localitzar alguns objectes de l'escola i els van detenir per un presumpte robatori amb força.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.