Obre a Sant Cugat 'El ufólogo', un nou escape room

Es tracta de l'únic escape room de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de l'escape room / Foto: Alien Zone

Cartell de l'escape room / Foto: Alien Zone

El centre d'oci Alien Zone, a Can Magí, estrena aquest dissabte l'escape room 'El ufólogo'. Es tracta de l'únic de la ciutat i posa els participants en la pell d'investigadors que hauran d'esbrinar el treball d'un ufòleg desaparegut des de fa dècades. Per intentar resoldre aquest escape room cal fer reserva prèvia, trucant al 93 583 64 46 o enviant un correu electrònic a info@alienzone.es.

El nou espai es troba a la planta superior de l'Alien Zone, que ja disposa d'un joc de làser tag a la primera planta, amb un laberint on gaudir d'una ambientació basada en l'espai. "Volíem que hi hagués altres opcions", ha explicat la responsable de comunicació d'aquest espai d'oci, Cloe Delgado.

Els grups participants han de tenir entre dos i sis integrants. L'edat mínima és de 16 anys, 14 si van acompanyats d'adults. Des d'Alien Zone recomanen portar roba i calçat còmode.


Cloe Delgado

Hem estat fins ara fent-lo i volíem que hi hagués altres opcions, no només el làser tag. Per això vam decidir fer l'escape room.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.