La Flama del Canigó torna a il·luminar Sant Cugat per la revetlla de Sant Joan

L'encesa de la flama estarà acompanyada pels balls dels geganters, de les caparrotes i dels diables


  • Comparteix:

El públic s'haurà de registrar prèviament per poder assistir a l'encesa / Foto: Òmnium Sant Cugat

El públic s'haurà de registrar prèviament per poder assistir a l'encesa / Foto: Òmnium Sant Cugat

La Flama del Canigó tornarà a il·luminar Sant Cugat aquest dimecres, coincidint amb la revetlla de Sant Joan. La flama serà portada des de Sant Climent de Llobregat amb relleus en bicicleta i en total recorrerà 140 quilòmetres. Òmnium Sant Cugat serà l'encarregada de recollir-la a Sant Quirze del Vallès i acostar-la fins a Sant Cugat on, al tram final, els infants de les entitats esportives la portaran fins a l'encesa del peveter a la plaça d'Octavià. Els Geganters, les Caparrotes i els Diables de la ciutat acompanyaran la flama amb balls. Aquest any, la rebuda de la flama es farà amb preincripció i amb el públic assegut.

L'encesa anirà acompanyada d'un ball d'homenatge que interpretaran l'Esbart i Mediterrània amb l'acompanyament de La banda del Gínjol. A les 21 h diversos nens d'entitats esportives i culturals encendran la foguera que estarà custodiada pel president de Diables de Sant Cugat, Roger Ricart.

Com a prèvia a l'encesa de la flama, aquest dimarts, a les 19 h, Eva Tataret i Pere Rovira explicaran i dibuixaran 'La foguera, les bruixes i la Flama del Canigó. Un conte de la nit de Sant Joan', a la plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.