El 'Lliçons de vida' continua amb una conversa amb Ousman Umar, migrant, activista i emprenedor social

La conversa es podrà veure a Cugat.cat/vida a partir de divendres que ve


  • Comparteix:

El cicle de converses 'Lliçons de vida', l'espai de reflexió de Cugat Mèdia en què els espectadors poden conèixer grans històries de veïns i veïnes de Sant Cugat, segueix divendres que ve amb un nou capítol. En aquesta tercera conversa, Ousman Umar conversarà amb Mònica Lablanca, directora del mitjà multimèdia, sobre la cruesa de les migracions. Umar repassarà el seu periple des que va sortir del seu país natal, Ghana, i parlarà del dur viatge de més de cinc anys per arribar al que ell coneixia com 'el país dels blancs'.

Activista i emprenedor social, Ousman Umar lluita per donar visibilitat a tota la gent que emprèn un perillós viatge buscant una nova oportunitat i, sobretot, en memòria dels qui no ho han aconseguit.

En una nova emotiva conversa, Umar fa servir el seu cas per posar llum a un problema humanitari molt present. "Molta gent diu que el mar Mediterrani és el cementiri més gran del món. Jo crec que és abans; el cementiri més gran del món és el desert del Sàhara".

Recupera la conversa amb el recentment desaparegut activista per la pau Arcadi Oliveres i la de Vicki Bernadet, supervivent d'abusos sexuals en dues etapes de la seva infantesa i impulsora de la Fundació Vicki Bernadet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.