S'obre la vacunació per a la franja de 30 a 34 anys

Es pot demanar cita a a través del portal Vacunacovidsalut.cat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Els ciutadans de 30 a 34 anys, els nascuts entre el 1987 i el 1991, poden començar a demanar cita per vacunar-se aquest dilluns, 28 de juny, segons ha anunciat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, que ha argumentat que l'objectiu és apropar-se com més aviat millor als col·lectius més joves. Aquests són, precisament, els que ara s'estan contagiant més. Fa dues setmanes es va obrir el calendari de cites de les persones d'entre 35 i 39 anys, així que ara es completarà la dècada dels 30.

Per sol·licitar cita es pot fer a través dels canals habilitats per Salut. Els convocats rebran un missatge de text (SMS) que redirigeix a l'aplicació per reservar hora, dia i lloc, i consultar els punts de vacunació. També es pot fer a través del portal vacunacovidsalut.cat. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, es recomana tornar a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

És important, però, que les dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Per revisar o actualitzar les dades es pot fer a través del web La Meva Salut.

Si tens dubtes sobre la campanya de vacunació, pots consultar tota la informació en aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.