L'esport de Festa Major, en marxa al Parc Central

L'OMET ha organitzat la Festa de l'Esport al Carrer amb activitats ludicoesportives per a infants de 0 a 12 anys


  • Comparteix:

La Festa de l'Esport al Carrer s'ubica al Parc Central fins al 29 de juny / Foto: Cugat Mèdia

La Festa de l'Esport al Carrer s'ubica al Parc Central fins al 29 de juny / Foto: Cugat Mèdia

L'esport infantil se cita al Parc Central durant la Festa Major amb la Festa de l'Esport al Carrer. L'OMET Sant Cugat ha organitzat un any més la iniciativa que ofereix activitats ludicoesportives per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Les propostes s'han dividit en quatre zones, repartides pel parc: psicomotricitat pels més menuts, esports aquàtics, atletisme i esports adaptats. La cita s'allargarà fins a l'últim dia de festa grossa, el 29 de juny, i obre d'11 h a 14 h i de 17.30 h a 21.15 h. El recinte està precintat per seguir les mesures anti-Covid, per això, cal reservar entrada per participar en les activitats a la web de l'OMET.

Per controlar l'aforament a la iniciativa, a més d'un registre d'accés, les activitats es desenvolupen en franges horàries de 45 minuts cada una.



Una de les novetats de la Festa de l'Esport al Carrer d'aquest any és la ubicació. La cita s'ha traslladat del Parc de Can Vernet al Parc Central. Un canvi que el tècnic d'esports de l'OMET, Quim Espósito, valora positivament perquè els ofereix més espais d'ombra. Espósito també ha remarcat que l'objectiu és que els infants "passin una estona divertida" mentre fan esport i, a la vegada, és una cita "de retrobament", ja que aquest és el primer acte que pot organitzar l'OMET després de la pandèmia.



Aquesta edició de la Festa de l'Esport al Carrer posarà punt final el dimarts 29 de juny. Des de l'OMET han organitzat una activitat especial per acomiadar-se de la Festa Major Olímpica. L'acte de clausura tindrà lloc a l'última franja horària, de 13 h a 13.45 h, consistirà en un gran joc que incorporarà aigua i diversió a parts iguals com a fi de festa.






Quim Espósito

Que passin una estona divertida i de retrobament perquè l'any passat no vam poder fer res. I sobretot que gaudeixin, que ho passin molt bé amb nosaltres i facin esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.