El Grup Mediterrània reivindica que és 'Temps de dansa' a la plaça de l'Om

Raül Romeva, la consellera Laura Vilagrà, l'alcaldessa i la tinenta d'alcaldia Esther Madrona han assistit a l'espectacle


  • Comparteix:

Una combinació de balls antics i de nous, interpretats per un total de 16 ballarins i ballarines del Grup Mediterrània, ha delectat el públic de la plaça de l'Om, aquest dissabte al vespre. Amb el títol 'Temps de dansa', el grup santcugatenc ha reivindicat la importància de la dansa, 'un art que ens fa lliures, ens aporta salut i ens ha ajudat a superar aquests últims mesos', segons ha expressat el presentador de l'espectacle. Entre tots els assistents, s'hi podien veure, també, el santcugatenc Raül Romeva i la consellera Laura Vilagrà, així com l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia Esther Madrona.



Les principals novetats d'enguany, segons ha explicat el subdirector del grup, David Gil, han estat l'estrena de 'La barca xica', coreografia de Laia Travé, i 'El carlet', de David Martínez. Gil ha expressat també "les ganes" amb què s'ha preparat l'espectacle, ja que "la festa major és la nostra actuació gran".

L'espectacle ha comptat amb la música en directe a càrrec de la Cobla la Principal del Llobregat, dirigida pel mestre Jordi Núñez i Pallarola.




David Gil

Hem preparat una actuació d'una hora, amb un programa que combina balls antics i balls nous, com fem sempre. Tenim una estrena d'un ball que és 'La barca xica', que és una coreografia de la Laia Travé. També ballem, per primera vegada, un ball que es diu 'El carlet', que és una coreografia de David Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.