Els Diables tornen a encendre Sant Cugat per Festa Major

Als Versots han ironitzat sobre les vacunes, els indults i el preu de la llum i també amb temes locals com la ZBE, el Ragull Centre i la Creu de Terme


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle de foc dels Diables de Sant Cugat / Foto: Lali Puig

Un moment de l'espectacle de foc dels Diables de Sant Cugat / Foto: Lali Puig

La pandèmia ha obligat a suspendre el correfoc, però els Diables tenien ganes de tornar a encendre Sant Cugat. Un espectacle piromusical i malabars amb foc han fet pujar la temperatura de la plaça Victòria dels Àngels i han servit per amenitzar uns Versots que han tornat a carregar irònicament sobre la classe política, tant local com nacional i han tocat temes com les vacunes contra la Covid-19, el preu de la llum, els indults als presos independentistes i qüestions locals com el projecte Ragull Centre, la Zona de Baixes Emissions (ZBE), el trencament de la Creu de Terme i les limitacions que provoca la pandèmia a aquesta Festa Major.

A més de la colla d'adults dels Diables de Sant Cugat, el Boc de Can Vernet i els tabalers, a l'espectacle hi han participat els Diables de l'Onyar de Girona i les Fil·loxeretes de Sant Sadurní d'Anoia. Llum i foc acompanyats dels timbals o de música.



Després dels Versots, els Diables han volgut cremar el virus amb un gran Esclat i un castell de focs. L'acte ha acabat amb un cant a l'esperança per a què a la propera Festa Major, la de 2022, sí que es pugui celebrar un correfoc pels carrers de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.