Una dona queda ferida en caure-li a sobre una bastida de la construcció


  • Comparteix:

A l'espera de tenir els informes, tot apunta a un defecte en l'estructura de la pròpia bastida

A l'espera de tenir els informes, tot apunta a un defecte en l'estructura de la pròpia bastida

Una dona ha quedat ferida, aquest divendres, amb un fort cop al cap i a la cama quan una bastida d'una obra li ha caigut a sobre. Els fets han succeït davant del centre comercial Mercadona, a la Rambla del Celler, segons sembla per un defecte en l'estructura de la pròpia bastida. L'incident ha provocat també ferides lleus en un operari que en aquell moment estava treballant dalt de la tarima. De moment, s'ha obert una investigació per aclarir els fets.

Una dona ha quedat ferida, aquest divendres, amb un fort cop al cap i a la cama després que li caigués a sobre una bastida instal·lada a la façana del centre comercial Mercadona, on s'estan fent reformes. Segons fonts policials un obrer també ha quedat ferit lleu, ja que es trobava treballant dalt d'aquesta tarima

Jaume Tubau, regidor de Seguretat Ciutadana, ha explicat que la dona ferida ha estat traslladada a Mútua de Terrassa, i ha afegit que, a l'espera de tenir tots els informes, les causes de l'accident apunten a un possible defecte de la bastida.

Jaume Tubau

Els fets han succeït quan ha caigut una vestida de façana del centre comercial Mercadona i han ferit a una dona gran i un obrer.Les causes apunten a un possible defecte en la vestida.


Fins al lloc dels incidents s'han traslladat una ambulància, dos cotxes de bombers i agents del cos policial. Ara segons Tubau s'obrirà un procés d'investigació.

D'altra banda, segons el responsable de relacions exteriors de Mercadona, Jordi Ubach, l'empresa Arteco és l'encarregada de les obres i ha estat contractada pel mateix centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.