Ingla: 'Ha estat la Festa Major del retrobament i de les emocions'

L'alcaldessa celebra el transcurs d'una festa grossa que ha comptat amb la participació de més de 35.000 persones


  • Comparteix:

Ingla atén els mitjans, amb la consellera Garriga i la tinenta d'alcaldia Madrona / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

Ingla atén els mitjans, amb la consellera Garriga i la tinenta d'alcaldia Madrona / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha posat en valor el desenvolupament dels cinc dies de Festa Major de Sant Cugat. 'Estem molt contentes d'una gresca que ha costat molt d'organitzar', ha dit en referència a les restriccions anti-Covid canviants. Ingla creu que les decisions que s'han pres han estat 'les correctes' i ha subratllat especialment la incorporació de nous espais per acollir propostes, que han arribat 'per quedar-se'. Després de més d'un any de pandèmia, Ingla ha celebrat que aquesta ha estat 'la Festa Major del retrobament i de les emocions'.

Sobre la convivència de la gresca amb la crisi sanitària, Ingla ha recordat que l'Ajuntament ha seguit en tot moment les normes que dicta la Generalitat. "A cada concert hem recordat que s'havia de portar la mascareta", ha dit l'alcaldessa en referència a les aglomeracions que s'han produït en algunes activitats.

Més de 35.000 persones han participat a la Festa Major, en una edició marcada per la reserva prèvia d'entrades i els espais perimetrats. Els concerts d'Oques Grasses, Buhos, Fundación Tony Manero i The Gramophone All Stars són les activitats que han gaudit d'una assistència més alta. També han tingut una gran concurrència les activitats celebrades al parc de Ramon Barnils i la Festa de l'Esport al carrer, ubicada al parc Central durant quatre dies consecutius.

Dispositius preventius en oci nocturn i violències masclistes
Un total de tres carpes informatives (punts liles) i un equip de vuit persones que s'ha desplaçat a diferents espais de la ciutat ha estat l'aposta de l'Ajuntament per garantir una festa més segura i lliure de tot tipus d'agressions. Dins de les accions previstes, s'ha repartit material preventiu per espaiar el consum d'alcohol, com ampolles d'aigua i piruletes, així com polseres amb el lema 'Només sí és sí' i díptics preventius sobre drogues, violència sexual i amb informació del servei d'atenció LGBTI (SAI).


Mireia Ingla

La gent tenia moltes ganes de Festa Major. Aquesta ha estat la festa del retrobament i les emocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.