Rècord d'assistència al sopar anual de la delegació local de l'Associació Catalunya contra el càncer


  • Comparteix:

L'Associació comptarà amb una seu provisional al Casal de Cultura

L'Associació comptarà amb una seu provisional al Casal de Cultura

Des d'aquest mes de febrer, la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer disposa d'un espai a la Casa de Cultura per informar i assessorar les persones afectades per aquesta malaltia. Així s'ha fet públic durant el sopar anual que organitza aquesta entitat a la nostra ciutat i que enguany ha aplegat unes 550 persones a la Masia de Can Magí.

La sensibilització que hi ha envers aquesta malaltia ha fet que un any més, el sopar anual que organitza la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer hagi tingut una molt bona resposta. I és que prop de 550 persones s'han donat cita a la Masia de Can Magí i han aportat el seu gra de sorra en forma de donatiu per millorar les investigació i lluitar contra el càncer.

El sopar ha servit també per donar a conèixer nous serveis de l'entitat, com per exemple, les tasques d'informació i assessorament que es podran oferir a partir d'ara des d'un nou espai que l'Ajuntament els ha cedit a la Casa de Cultura. Així ho ha explicat Marta Martí, presidenta de la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer, que ha destacat la necessitat que una ciutat com Sant Cugat, amb més de 70.000 habitants, tingui un lloc on dirigir-se i no haver de desplaçar-se a Barcelona o a Terrassa.

Marta Martí

Tenim a partir d'ara una seu del càncer a Sant Cugat; tindrem un despatx a la Casa de Cultura, on es podran dirigir els malalts i familiars que vulguin assessorar-se, preguntar, ... També vindrà una psicòloga de Barcelona que els atendrà i els adreçarà al lloc més oportú


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha expressat la seva voluntat que l'Associació compti amb un espai permanent a la Casa de Cultura quan aquesta sigui un hotel d'entitats. Recoder ha destacat la feina d'aquesta entitat i el recolzament rebut pels assistents al sopar. L'escoltem.

Lluís Recoder

Crec que hi ha un element comú en tota la gent que ha vingut avui aquí, que és recolzar la feina de l'Associació, fer un gest solidari amb el treball de recolzament a la recerca i a la lluita contra aquesta malaltia i de suport a les persones que la tenen


Com ja és habitual, durant el sopar cada comensal ha fet un donatiu i s'ha fet també la subhasta d'un cotxe així una tómbola amb els obsequis que han aportat uns 500 col·laboradors.

Els diners recollits serviran per ajudar a finançar la investigació sobre el càncer però també per ajudar a les persones afectades per aquesta malaltia, com per exemple, amb l'adquisició de medicaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.