Endesa reforça el servei elèctric a Sant Cugat

La companyia ha dut a terme la renovació tecnològica de la subestació de Rubí, que dona servei a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la subestació / Foto: Endesa

Imatge de la subestació / Foto: Endesa

Endesa ha completat la reforma tecnològica de la subestació de Can Jardí de Rubí, que dona servei també a Sant Cugat. La inversió, que ha suposat un despesa d'uns 65.000 euros, permet reforçar el servei elèctric de gairebé 23.000 clients, entre ells els de Sant Cugat.

Segons ha explicat Endesa en un comunicat, la companyia ha substituït els dispositius de maniobra pneumàtica en els seccionadors del parc d'alta tensió de la instal·lació per uns nous elèctrics. Aquests elements són molt més potents i aporten tota la funcionalitat i avantatges de la tecnologia actual. A més, es poden maniobrar a distància, fet que permet augmentar la rapidesa en el restabliment del servei i un funcionament òptim. Així, el subministrament que ofereix la instal·lació elèctrica es dota d'una major capacitat, fet que comporta una millora substancial en l'autonomia i la fiabilitat del servei.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.