Catalònia Fundació Creactiva plasma el seu retorn a la 'nova normalitat' amb una exposició fotogràfica

La mostra es podrà veure fins al 22 de juliol a l'EMD de Valldoreix

Els visitants poden compartir les reflexions sobre la pandèmia i enganxar-les en un post-it a les figures de fusta / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 8/jul/21 per Eva Garrido

La Catalònia Fundació Creactiva ha plasmat com va ser el retorn al centre ocupacional de Valldoreix després dels mesos més durs del confinament. El resultat són 18 fotografies en blanc i negre que retraten el dia a dia dels usuaris i la seva adaptació a la 'nova normalitat'. La iniciativa ha rebut el suport de l'associació Qgat-Foto i es pot veure fins al 22 de juliol a la sala d'exposicions de l'EMD de Valldoreix.

Els monitors van ser els encarregats d'anar captant espontàniament moments de la jornada com el de la presa de temperatura abans d'entrar, el treball en taules separades o les estones d'esbarjo marcades per les distàncies de seguretat. Totes les imatges van acompanyades de missatges dels mateixos usuaris. La mostra porta per nom 'Els ulls ens continuen brillant' perquè ''malgrat tot el que hem passat en traiem coses bones'', ha explicat a Cugat Mèdia la tècnica de l'Àrea d'Art de Catalònia, Susanna Pellicer.

Dues figures de fusta que simbolitzen el grup valldoreixenc donen la benvinguda a l'exposició i conviden als visitants a deixar les seves reflexions sobre la pandèmia.


DECLARACIONS

Susanna Pellicer

Malgrat tot, l'exposició es diu 'Els ulls ens continuen brillant' perquè també mostra totes les coses que hem fet, però amb distància.

Your browser doesn’t support HTML5 audio