'S'utilitza l'oci nocturn de cap de turc de l'augment de contagis'

El sector de l'oci nocturn haurà de tornar a tancar els espais interiors després de només dues setmanes oberts


  • Comparteix:

Imatge de la discoteca Seven de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la discoteca Seven de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El gremi de l'oci nocturn està molt enfadat respecte al pas enrere en les restriccions del Procicat. A partir d'aquest divendres, els locals interiors tornaran a tancar, una mesura que s'ha pres tot just després de quinze dies de la seva reobertura. 'Deshivernar una discoteca que ha estat 15 mesos tancada val molts diners. Hem invertit molt per obrir només dues setmanes', lamenta la presidenta de Sant Cugat Restauració i Oci Nocturn, Laura Garcia. Garcia, que també forma part del Gremi de Discoteques de Barcelona i de dues patronals estatals, ha assegurat a Cugat Mèdia que el sector es mobilitzarà, 'perquè això no pot ser' i ha criticat que se'ls estigui utilitzant 'de cap de turc'.

La santcugatenca ha assegurat que des de les patronals ja s'han reunit amb la Generalitat i que seguiran lluitant "per aconseguir els antígens al més aviat possible, perquè no ens tinguin tancats un altre mes i mig o més i perquè ens donin ajudes durant el tancament".

Garcia assegura que durant aquests 15 mesos que han estat tancats, han demanat "moltes vegades l'autorització dels tests d'antígens a les farmàcies o a les portes de les discoteques, per garantir la seguretat. Sempre ens ho han negat i, després, per fer un concert sí que ho han permès. No ho podem entendre".

En aquest sentit, Garcia considera que el sector de l'oci nocturn "està molt criminalitzat", quan en realitat "és l'únic sector que està obligat a registrar la clientela. Podem oferir un seguiment sanitari, cosa que a la via pública no es pot fer".


Laura Garcia

Hi ha festes il·legals a tot arreu i la via pública està com està, però la culpa és de l'oci nocturn, que porta dues setmanes obert? Això és política barata. Som el cap de turc una altra vegada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La primera en fer-ho, ha estat l’alcaldessa, per treure de sobre qualsevol responsabilitat derivada dels concerts de festa major….

Pere Ferrer Morello. Enviat el 8/jul/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.