Els gegants Cebrià i Assumpta de Valldoreix, protagonistes del cartell de la Festa Major de la vila

El jurat ha triat la proposta del barceloní Daniel Gutiérrez


  • Comparteix:

El gegant Cebrià al cartell de la Festa Major de Valldoreix 2021 / Foto: EMD Valldoreix

El gegant Cebrià al cartell de la Festa Major de Valldoreix 2021 / Foto: EMD Valldoreix

Els gegants Cebrià i Assumpta són els protagonistes del cartell de la Festa Major de Valldoreix 2021. El jurat del Concurs de la Festa Major ha anunciat aquest divendres com a proposta guanyadora en la categoria d'adults el disseny del barceloní Daniel Gutiérrez. Al certamen s'han presentat un total de 21 obres, 9 de les quals participaven en la categoria d'adults, 4 a la juvenil i 8 a la infantil.

La resta de premiats pel jurat han estat, en categoria juvenil, l'obra de la mirasolenca Maria Teresa Ripoll, mentre que en categoria infantil el premi ha estat per a la santcugatenca Rita Sàbat. Com a guanyadors, Gutiérrez i Ripoll reben un premi de 300 euros, mentre que Sàbat s'emporta un lot de material artístic valorat en 100 euros.

L'obra guanyadora, a banda del premi en metàl·lic i ser cartell de la Festa Major de Valldoreix 2021, també serà la portada del programa d'actes. La festa grossa de la vila se celebrarà el 16, 17, 18 i 19 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.