Quins són els millors jocs de taula per jugar en família aquest estiu?

Cugat Mèdia s'acosta a la botiga d''Els tres reis' per descobrir les seves recomanacions


  • Comparteix:

Quatre jocs de taula als que podem jugar aquest estiu en família

Quatre jocs de taula als que podem jugar aquest estiu en família

Ha arribat l'estiu i els infants han acabat l'escola. És un moment ideal per a compartir el temps lliure amb la família. En una època on les tauletes i els telèfons mòbils ocupen gran part de la vida, es deixen de banda algunes propostes d'oci més tradicionals, com els jocs de taula. Cugat Mèdia ha anat a la botiga de joguines 'Els tres reis' per conèixer quatre recomanacions de jocs de taula.

'El frutal' és un joc de taula per als més petits, de 3 a 6 anys. És un joc cooperatiu en el qual tots els jugadors han d'aconseguir completar un puzle d'uns arbres fruiters abans que es completi el de la figura del corb. Els jugadors han de llançar un dau on hi ha quatre cares amb colors i dues cares amb un corb. Si et surt un color, pots col·locar una peça de fruita a l'arbre; però també et pot sortir la figura del corb, que t'obliga a completar el puzle d'aquest animal.

'Fantasma Blitz' és un joc de rapidesa recomanat a partir dels 8 anys. Conté una baralla de cartes i 5 figures: un fantasma blanc, un llibre de color blau, una ampolla de color verd, un ratolí de color gris i una cadira de color vermell. A cada carta hi apareixen representades dues de les figures, però amb els colors alterats. Has d'agafar la figura que coincideixi en el color i en la forma. La gràcia del joc està a ser el més ràpid en agafar la figura correcta (i no equivocar-se)!

'Catan', un clàssic recomanat a partir de sis anys. L'objectiu del joc és crear pobles i ciutats, i comunicar-los entre ells. Hi ha un taulell dividit en parcel·les amb números i materials. És un joc de recursos i d'estratègia en el qual pots fer intercanvis, construir pobles, camins i ciutats i comprar materials. Cada partida pot arribar a durar una hora o més.

'Doodle' és un joc de cartes per a infants a partir de 6 anys. És un joc d'agilitat mental on hi ha més de 50 cartes. Cada jugador té una carta i a cadascuna d'elles hi ha 8 figures. A cada torn, els jugadors destapen la carta i l'objectiu és buscar les figures que es repeteixen entre elles. Si algú s'equivoca, rep les cartes de la resta dels participants, i al final guanya qui es queda sense cartes.




Barbara Kirsch

"El Frutal" és un joc per a petits, és a partir de tres, de tres a sis i el que té de bo és que és un joc cooperatiu. La cosa és jugar en equip i és un tauler amb arbres i el que has de fer és evitar que el corb es mengi les fruites. Llavors, tots han de treballar en equip perquè el corb no guanyi.

Barbara Kirsch

I l'últim "El Catán", és per a més grans, a partir de deu i la idea d'això és un taulell amb números i materials. La idea és anar construint pobles i ciutats i qui construeixi el camí més llarg guanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.