Les activitats familiars de la Festa Major de Mira-sol s'omplen de gom a gom

El darrer dia de gresca ha ofert activitats per a totes les edats


  • Comparteix:

El tercer i darrer dia de la Festa Major de Mira-sol ha comptat amb molta participació ciutadana que s'ha apropat a la zona del Casal per gaudir de diferents activitats. La tradicional bicicletada popular ha donat el tret de sortida a una jornada marcada per l'ambient familiar i el compliment de les mesures a causa de la situació sanitària. El públic assistent ha destacat la feina de l'organització que ha treballat seguint totes les mesures preventives davant la Covid-19, i ha ressaltat la importància de recuperar 'aquests moments per estar amb la família'.

L'última jornada s'ha iniciat al matí amb la bicicletada popular, que ha comptat amb la participació d'una seixantena de persones. Els ciclistes han fet un recorregut d'uns 5 quilòmetres i, un cop finalitzat, han pogut gaudir del sorteig d'una bicicleta. Un cop acabada la ruta, la Festa Major ha tornat al Teatre de Mira-sol, on els santcugatencs han pogut presenciar l'espectacle familiar 'Baobab'. Un arbre, un bolet i un esquirol' a càrrec de la companyia La Pera Llimonera. Una actuació marcada per l'humor, la música i els diferents objectes visuals destinats als més menuts.

La tarda ha tornat a tenir el Casal com a protagonista. La gresca s'ha iniciat amb la sessió de contacontes 'La llegenda del Boc de Can Vernet', basada en l'engany al diable per part d'un monjo del monestir de Sant Cugat. Tot seguit s'ha donat pas a la jornada de portes obertes de l'hort de Mira-sol, destinada a apropar la tasca agrícola a la ciutadania.

La vesprada s'ha tancat amb la mostra de balls amb Àngels Lalinde i Carla Bustamente, que han ofert un taller de country i zumba per tal d'il·lustrar que ballar és una bona manera de fer esport. Per acomiadar la jornada, els santcugatencs s'han citat a la tradicional Cantada d'Havaneres del Casal de Mira-sol, que ha comptat amb la interpretació de Mar Endins, un grup d’havaneres amb molta història i música marinera.

Juan Pablo Álvarez i Robert Codina han participat a la Festa Major de Mira-sol i han lloat la bona tasca de l'organització, tot i l'actual situació sanitària.







Juan Pablo Álvarez

És molt agradable veure que, tot i la situació de pandèmia, la gent està amb ganes de fer activitats. S'ha de destacar que l'Ajuntament està organitzant actes sempre respectant les mesures recomanades per les organitzacions sanitàries.

Robert Codina

Penso que tot està molt ben organitzat. Que es pugui fer la bicicletada amb totes les famílies i que hi hagi un ritme apte per tothom està molt bé. És una activitat que recomano i que espero que es pugui repetir en els pròxims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.