El casal de l'escola Turó de Can Mates de Sant Cugat tanca durant una setmana després d'un increment de casos de Covid-19

Després d'arribar a tenir set grups confinats, han decidit tancar-ho tot per precaució, i tornaran els diners a les famílies


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Escola Turó de Can Mates / Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'Escola Turó de Can Mates / Cugat Mèdia

Després de detectar un increment de casos positius de coronavirus, l'organització del casal de l'escola Turó de Can Mates de Sant Cugat ha decidit anul·lar tot el casal durant aquesta setmana. Des de l'organització del casal (Fundesplai, Paidós i Vostra Cuina) expliquen que tots els casos són producte de positius d'infants, i que en quatre dies han passat de tenir dos grups confinats a tenir-ne set. Per aquest motiu han decidit anul·lar tot el casal, fins i tot aquells grups que no tenien cap cas positiu, per precaució. La coordinadora del casal de Can Mates, Yolanda Cifuentes, explica a Cugat Mèdia que tornaran els diners d'aquesta setmana a totes les famílies.

Fundesplai, Paidós i Vostra Cuina també organitzen els casals de la resta d'escoles de la ciutat, però en cap altre cas s'ha hagut de tancar com a l'Escola Turó de Can Mates, tot i que sí que tenen alguns grups concrets confinats per casos positius puntuals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.