Quins són els millors parcs de Sant Cugat per jugar amb la canalla?

Cugat Mèdia s'ha desplaçat fins a alguns dels parcs més complets de la ciutat


  • Comparteix:

Vista general del Parc Central i Turó de Can Mates, a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Vista general del Parc Central i Turó de Can Mates, a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat té una extensa xarxa de parcs i jardins on es pot gaudir d'un dia en família fent esport, organitzant un pícnic en una àrea verda o simplement veient com els infants gaudeixen llançant-se un cop i un altre des d'un tobogan. En aquest mapa es pot consultar quins són els parcs de Sant Cugat que tenen àrees de joc, quins tenen pistes esportives per jugar i quins disposen de zones verdes.

Un dels millors parcs de Sant Cugat per anar amb la canalla és el parc del Turó de Can Mates. És conegut pels seus quatre tobogans gegants. Un d'ells és conegut com el tobogan de les onades, i està recomanat a partir de sis anys, ja que infants més petits es podrien fer mal. Aquest parc també disposa d'una pista per practicar esports a l'aire lliure, espai ideal per fer un partit de bàsquet o de futbol en família. Un altre punt a favor d'aquest parc és que disposa d'un ampli aparcament per a deixar el cotxe.

Parc del Turó de Can Mates
Els tobogans del parc del Turó de Can Mates / Foto: Google Maps


Un parc que també gaudeix d'una àmplia zona infantil és el parc de la Pollancreda. Aquest parc disposa d'àmplies zones verdes per esbargir-se i moltes zones amb ombra per a refrescar-se. És un parc ideal per anar amb criatures, ja que disposa també d'una zona infantil amb tobogans i d'una pista de bàsquet.

Parc de la Pollancreda
El parc de la Pollancreda, a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia


D'altra banda, a Sant Cugat hi ha altres parcs que gaudeixen d'una àmplia vegetació, plens d'arbres i de grans esplanades on es pot jugar o simplement airejar-se. El parc del Torrent de Ferrussons permet gaudir d'un pícnic en família a l'ombra d'arbres com pollancres i alzines. L'Ajuntament de Sant Cugat, de manera ocasional, organitza visites a aquest parc i explica, als assistents, curiositats sobre la història d'aquest indret i què hi havia abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.