Èxit de la quarta Nit més Jove de Valldoreix, amb el concert del grup local Shitting Milks


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones han assistit a l'última edició de la Nit més Jove de Valldoreix, que es fa cada segon dissabte de mes. En aquesta quarta edició del programa d'oci nocturn alternatiu, els joves valldoreixencs han pogut gaudir d'un concert a càrrec del grup santcugatenc Shitting Milks.

Més de cent persones han assistit a l'última edició de la nit més jove de Valldoreix per veure actuar al grup santcugatenc de moda, els Shitting Milks. Des de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, valoren molt positivament aquesta quarta edició del programa d'oci nocturn alternatiu, que s'organitza cada segon dissabte de mes. Escoltem el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Va anar molt bé, va assistir més d'un centenar de persones. Vem tenir al grup Shitting Milks, que ha rebut premis interessants recentment, i la gent va disfrutar molt.


De la seva banda, el baixista del grup Shitting Milks, Ivan Narvaez, valora també molt positivament el concert, encara que creu que la sala on van tocar no està habilitada per realitzar aquest tipus de concerts.

Ivan Narvaez

Va anar força bé, encara que vem tenir una mica de problemes perquè la sala no és haire adient per aquest tipus de concerts. Teniem moltes ganes de tocar per aquí i va anar prou bé.


Des de l'EMD han explicat, a més, que tot i que han rebut moltes propostes per part de grups de música de la zona, encara no s'ha decidit com serà la pròxima edició de la Nit més Jove. En aquest sentit el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha afegit que el programa d'oci nocturn alternatiu seguirà en la mateixa tònica, i amb l'objectiu principal de donar suport als diferents grups musicals, tant de Valldoreix com de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.