Les obres de la rotonda de l'Hipòdrom es reprenen aquest dilluns

El projecte va quedar aturat l'any 2018 per la fallida de l'empresa adjudicatària


  • Comparteix:

Imatge de la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les obres de l'Hipòdrom es reprenen aquest dilluns, 19 de juliol. El projecte, que té pendent la implantació d'un nou itinerari per a vianants i un carril bici a la carretera de Rubí, entre la rotonda de l'Hipòdrom i la plaça del Xic, va quedar aturat l'any 2018 per la fallida econòmica de l'empresa adjudicatària. Està previst que les obres, amb un pressupost total de 174.222,06 euros, finalitzin a finals d'octubre amb la plantació de l'arbrat.

El nou projecte que ha redactat l'Ajuntament per finalitzar les obres inclou totes les actuacions que havien quedat pendents i també incorpora millores respecte al projecte inicial, com per exemple que la rotonda continuarà com ara i no es tallarà cap tros a la circulació com estava previst en un principi. En aquest sentit, es preveu l'aplicació d'un acabat a l'òxid al carril bici, per diferenciar-lo amb el paviment del carril dels vianants, i la instal·lació d'enllumenat per garantir la seguretat.

El projecte es va aprovar per Junta de Govern Local el 24 de novembre de 2020. El 17 de febrer es va aprovar l'expedient de contractació de l'obra i, el 23 de juny, s'han signat els contractes amb les dues empreses adjudicatàries. Asfaltos Barcino, SL serà l'empresa encarregada de dur a terme l'obra civil pel preu total de 126.243,21 euros i Projectes i manteniments Ecoverd SL s'encarregarà de la jardineria i el reg, amb un pressupost de 47.978,85 euros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.