L'AMB gestionarà la part telemàtica i de gestió de dades de la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat

La capacitat sancionadora la mantindrà l'Ajuntament a través de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un cartell de la ZBE de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un cartell de la ZBE de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han signat l'acord amb què l'administració supramunicipal es farà càrrec de la gestió telemàtica i de tractament de dades de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) de Sant Cugat. Amb aquesta cessió de competències de quatre anys, que suposa una despesa municipal de 95.000 euros, l'AMB es cuidarà de facilitar les gestions per donar d'alta i de baixa els vehicles, així com sol·licitar excepcions, i d'oferir assessorament als usuaris, tant telemàtic com presencial. L'Ajuntament, per la seva banda, haurà de prestar cooperació i assistència activa, facilitant tota la informació, documentació i ajuda material que requereixin els tècnics metropolitans. La gestió de sancions sí que anirà a càrrec de l'Ajuntament, que les tramitarà, com és habitual, a través de la Diputació de Barcelona.

El ple haurà de donar llum verda a aquest acord. La sessió tindrà lloc dilluns 19 de juliol, a partir de les 16 h. La sessió serà presencial i es podrà seguir en directe a Cugat Mèdia. Consulta aquí els detalls del plenari.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.