L'Ajuntament es persona com a acusació popular en el cas per abús a una menor

Els fets investigats van tenir lloc l'abril passat i impliquen un treballador del gimnàs municipal


  • Comparteix:

Entrada al gimnàs / Foto: Cugat Mèdia

Entrada al gimnàs / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament s'ha personat com a acusació popular en el cas que investiga un presumpte abús a una menor per part d'un treballador del gimnàs municipal. Segons han informat fonts municipals, la petició ja s'ha sol·licitat al jutjat número 6 de Rubí, que porta la causa, i ara la part afectada ha d'acceptar o no aquesta personació.

Els fets es van donar conèixer l'abril passat quan home de 33 anys, treballador del gimnàs municipal de la Rambla del Celler, va ingressar a presó acusat d'abusar sexualment amb penetració d'una menor d'edat, de 16 anys. Segons va avançar el 'Tot Sant Cugat', els fets haurien tingut lloc a les mateixes instal·lacions del centre esportiu.

Els Mossos d'Esquadra van confirmar a Cugat Mèdia tant la detenció com l'ingrés a presó, després de la denúncia de la menor.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que la decisió de l'Ajuntament de personar-se respon a aquesta voluntat del govern de lluitar contra les violències masclistes.




Mireia Ingla

Aquesta és una decisió que ja es va valorar quan vam conèixer l'agressió. En la línia que té aquest govern en la lluita contra les violències masclistes. És una conseqüència més d'aquesta lluita contra aquesta xacra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.