Intervenen a Sant Cugat, Mollet i Barcelona més de 45 quilos de cocaïna a una organització criminal

La Policia Nacional també ha requisat 65.000 euros al grup criminal, que transportava la droga en cotxes


  • Comparteix:

Imatge de la cocaïna requisada / Foto: Policía Nacional

Imatge de la cocaïna requisada / Foto: Policía Nacional

Intervenció contra el tràfic de drogues a Sant Cugat, Mollet i Barcelona. La Policia Nacional ha intervingut més de 45 quilos de cocaïna i més de 65.000 euros en efectiu a un grup criminal, format per cinc persones (ja detingudes), que distribuïen, presumptament, aquesta substància. Ho feien amb vehicles 'caleteados', és a dir, cotxes l'interior dels quals es modificava amb un sistema electrònic-hidràulic que habilitava un habitacle ocult a sota dels seients.


Els agents del cos policial espanyol ja investigaven un cas de tràfic de cocaïna i vigilaven els moviments d'alguns dels integrants del grup intervingut. Els agents van captar 'in fraganti' com feien un intercanvi del que van resultar ser uns vuit quilos de cocaïna. Va ser llavors quan van efectuar la primera detenció. Va ser llavors quan el jutge va autoritzar quatre entrades i registres als domicilis que utlitzava l'organització, ubicats a Sant Cugat, Mollet i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.