Arrenquen les obres de millora de l'eix comercial de Valldoreix

En la primera fase del projecte, el trànsit estarà tallat en un tram de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer


  • Comparteix:

La rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, a Valldoreix / Foto: Google Maps

La rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, a Valldoreix / Foto: Google Maps

Aquest dilluns, 26 de juliol, comencen les obres de reurbanització i millora de la zona comercial de Valldoreix, ubicada a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer. El projecte, que està previst que tingui una durada de cinc mesos, afectarà el tram que es troba entre la plaça de Can Cadena i el carrer de Sant Albert. Està previst el tall al trànsit durant la fase inicial de l'obra, però l'accés a peu es mantindrà obert i s'ampliaran les places preferencials pels clients dels comerços al pàrquing de Can Cadena. També s'habilitaran dues zones especials per als vehicles de càrrega i descàrrega.

Garantir l'accessibilitat a peu i en transport públic, facilitar la mobilitat segura amb bicicleta i maximitzar les places d'aparcament en rotació són alguns dels objectius del projecte. A més, les actuacions previstes també possibilitaran la instal·lació de terrasses en el tram comercial i la millora de serveis urbans, com el clavegueram, l'enllumenat públic o les telecomunicacions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.