La Mirada continuarà endavant al parc del Bosc de Volpelleres

L'alcaldessa referma el compromís amb aquest projecte que porta retard i implica moltes famílies


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha tornat a insistir: La Mirada és la prioritat. I per això, ha dit, el govern continuarà avançant en la construcció del nou edifici, ubicat al parc del Bosc de Volpelleres. De fet, ja s'ha aprovat inicialment el projecte executiu a la nova ubicació i la intenció és continuar endavant amb els tràmits i les obres per materialitzar un projecte educatiu que porta 'un retard impressionant amb tot el que implica de perjudici per a les famílies, els nens i les nenes, i la comunitat educativa'.

D'aquesta manera, l'alcaldessa ha donat resposta al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia a les preguntes ciutadanes que qüestionen la construcció del futur edifici al parc del Bosc de Volpelleres. Entre elles, la de la Montse Romeu, que demanava ubicar-lo al camp de golf de Can Sant Joan, ara que no reemprendrà l'activitat esportiva.

Ingla ha descartat aquesta ubicació, de la qual n'és propietari l'Incasòl, i ha aprofitat per valorar el canvi de posicionament sobre el futur d'aquest espai, tot i que ha explicat que ningú els hi ha comunicat oficialment. En aquest sentit, Ingla ha reiterat que el govern municipal és contrari a reobrir el camp de golf.

Respecte a l'afectació als arbres per la construcció de l'equipament educatiu, Ingla ha recordat que es farà una restitució amb arbrat nou a la parcel·la del costat de l'institut Leonardo da Vinci, on originàriament s'havia d'ubicar La Mirada. Aquesta intervenció es farà de la mà de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.