Quines són les millors xarxes socials per a promocionar la teva empresa?

La Lluïsa Espín, cofundadora de l'empresa 'Milk & Sugar' ens en dona les claus


  • Comparteix:

Imatge de la Lluïsa Espín / Foto: inezdelprado.com

Imatge de la Lluïsa Espín / Foto: inezdelprado.com

La Lluïsa Espín i la Cristina Zabala són dues dones emprenedores de Sant Cugat que es coneixen des de petites. La crisi del coronavirus ha fet que els dues hagin decidit fundar 'Milk & Sugar', una petita empresa que es dedica, entre altres activitats, a la gestió de xarxes socials i a la redacció de continguts. A més, assessoren les empreses per veure quina xarxa social s'adequa més al tipus de públic al qual es dirigeixen i quin vocabulari és el més adequat per fer que el missatge arribi millor. De tot això n'hem parlat amb la Lluïsa Espín, una de les fundadores de l'empresa, en una entrevista al programa de La Xarxa 'Obert X Vacances', coproduït per Cugat Mèdia.

ESCOLTA-HO

La Cristina i la Lluïsa es van conèixer a l'escola i es porten una diferència de quatre anys, tot i que es van retrobar dècades després a través de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat. La Cristina va reconèixer la Lluïsa quan la va trobar, però ella no se'n recordava. Poc temps després van iniciar juntes el projecte 'Milk & Sugar'.

Un projecte en el qual va participar la Lluïsa abans de la creació d'aquesta empresa va ser 'Ventanilla al campo', un esdeveniment organitzat per la Cámara de Comercio del Consejo de Castilla y León on diferents ponents han ensenyat a persones que es dediquen al sector primari com vendre els seus productes de proximitat a través de les xarxes socials, ensenyant-los una sèrie d'eines i de recursos per arribar a un ampli ventall de clients. La Lluïsa explica que és molt important el vocabulari que utilitzes a cada xarxa social, i que no et pots expressar igual a Instagram que a LinkedIn, per exemple.

'Milk & Sugar' s'encarrega a més, de la gestió d'esdeveniments, tant en línia com presencials. Des de l'empresa s'encarreguen de buscar els ponents que parlaran durant l'esdeveniment, el lloc on es realitzarà o també, fins i tot, s'encarreguen de contractar el càtering.




Lluisa Espin

Va néixer en plena pandèmia quan sembla que tot estava aturat. La Cristina i jo ens vam conèixer aquí a Sant Cugat. Ella també vivia a Sant Cugat i les dues havíem anat a la mateixa escola. Ella és més petita que jo, més jove que jo i ens vam conèixer a través de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat

Lluisa Espin

La nostra funció, la nostra tasca ha estat aquesta, fins i tot, ensenyar-los a com es parla en cada xarxa social. No pots escriure el mateix a LinkedIn que estàs escrivint a Instagram ni pots utilitzar les mateixes fotografies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.