Obertes les inscripcions pel 9è Campus Rock a Sant Cugat

L'edició santcugatenca se celebrarà enguany el cap de setmana de l'1 al 3 d'octubre


  • Comparteix:

Imatge de la edició anterior a Sant Cugat / Foto: Campus Rock

Imatge de la edició anterior a Sant Cugat / Foto: Campus Rock

L'escola itinerant de música moderna Campus Rock tornarà a fer parada a Sant Cugat el cap de setmana de l'1 al 3 d'octubre. La iniciativa, que arriba a la seva 9a edició a la ciutat, està destinada a joves a partir de 12 anys i compta amb professors com Jimmy Piñol, Joan Pau Chaves, Toni Xuclà, David Ibarz i Marina Bbface. Pels infants de 8 a 11 anys hi ha l'opció del Mini-Campus Rock, que tindrà lloc el 2 i el 3 d'octubre.

El Campus Rock arrencarà divendres 1 d'octubre a les quatre de la tarda i finalitzarà diumenge a la tarda amb un concert de cloenda amb tots els participants al Celler Modernista de Sant Cugat. Un concert que, per primera vegada, formarà part del festival Petits Camaleons en el 10è aniversari de l'esdeveniment. Els tallers i les activitats tindran lloc al Casal de Torreblanca de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. L'edició d'aquest any commemorarà el 30è aniversari de 'Nevermind' el disc que va fer esclatar el fenomen Nirvana.



Per poder-hi participar, cal tenir mínim dos anys de pràctica amb l'instrument en el cas dels Campus Rock i un any d'experiència en el cas del Mini-Campus Rock. Les inscripcions estan obertes des d'aquest dilluns.

El preu del casal és de 125 euros i de 110 euros per a residents o estudiants de música a Sant Cugat. També hi ha un descompte del 25% per a germans. El Mini-Campus té un cost de 85 euros i també compta amb l'opció de descompte a partir del segon germà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.