L'HGC considera beneficiós que el grup sanitari Capio hagi adquirit l'empresa IDC que gestiona aquest centre


  • Comparteix:

El grup sanitari suec Capio ha adquirit l'empresa Ibérica de Diagnósticos i Cirugía, a la qual pertany l'Hospital General de Catalunya. Aquesta operació ha estat valorada positivament pels responsables de l'hospital, que asseguren que això serà beneficiós pel centre tot i que, en principi, no suposarà cap canvi en els serveis sanitaris actuals.

La compra del grup IDC, que gestiona l'Hospital General de Catalunya, per part de l'empresa sueca Capio no ha de suposar, a curt termini, cap canvi en els serveis sanitaris que ofereix l'Hospital. Tot i això, aquesta operació empresarial podria acabar representant una millora en els serveis del centre. Així ho ha expressat el doctor Antoni Balugo, director-gerent de l'HGC, que ha destacat el fet que ara l'hospital estigui gestionat pel grup líder a Europa en assistència sanitària privada . Escoltem-lo

Dr.Antoni Balugo

La visió d'un grup sanitari està més encaminada que la d'un grup finançer. En prrncipi no hi haurà canvis però potser més endavant i en benefici de l'hospital.



El grup sanitari Capio, en continua expansió per tota Europa, tenia intencions des de feia temps de treballar a Espanya i concretament a Barcelona, tal i com explica Balugo. La integració de l'IDC al grup Capio permetrà a l'Hospital General de Catalunya, segons el director-gerent del centre, mantenir un contacte més directe amb la comunitat mèdica europea i amb les últimes tecnologies. Balugo assegura que des de l'hospital la operació s'acull amb bons ulls.

Dr. Antoni Balugo

Són un grup en expansió a tota Europa i feia temps que volien treballar a Espanya.Per la nostra part ens sentim més a gust en un frup sanitari que no en un finançer.


Aquesta operació suposa una aportació de 291 milions d'euros en efectiu, i 40 milions més en accions per part del grup sanitari Capio. A més el president i conseller delegat de L'IDC, Víctor Madera, continuarà com a màxim executiu de la companyia a l'estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.