L'oci nocturn continuarà tancat

Les restriccions anti-Covid s'allarguen una setmana més després de l'aval del TSJC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un bar de copes de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un bar de copes de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'oci nocturn haurà de romandre tancat, com a mínim, una setmana més. Així ho ha avalat el Tribunal Superior Justícia de Catalunya, que ha denegat les mesures cautelars contra aquesta mesura de la Generalitat demanades per la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) també ha autoritzat aquest dijous la pròrroga d'una setmana més de la limitació en reunions i trobades socials de com a màxim 10 persones i del 70% d'aforament en actes en centres de culte religiosos. Les mesures proposades pel Govern, per tant, s'allargaran set dies més, fins al 10 de setembre.

El sector havia reclamat poder reobrir a l'aire lliure fins a les 3.30 hores i que la restauració ho fes fins a la 1. Pel que fa als locals interiors, plantejava que poguessin obrir amb un sistema d'accés mitjanant un test d'antígens negatiu entre les 24 i les 48 hores prèvies.

L'oci nocturn va poder reobrir el 21 de juny, però només dues setmanes, ja que la situació de la pandèmia va tancar de nou el sector el 6 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.