La IV Marxa Solidària Pas Per Tu serà el 2 d'octubre

Es tracta d'una activitat solidària per recollir fons a benefici de la Fundació Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

El cartell de la marxa d'enguany / Foto: Fundació Jeroni de Moragas

El cartell de la marxa d'enguany / Foto: Fundació Jeroni de Moragas

La Fundació Jeroni de Moragas organitza la quarta edició de la Marxa Solidària Pas Per Tu, una caminada solidària en benefici de persones amb trastorns del desenvolupament intel·lectual, mental i de l’espectre autista. L'activitat està programada pel dia 2 d'octubre i es farà al parc de Ramon Barnils.

A banda de la marxa presencial, en què hi haurà tres recorreguts adaptats a diferents nivells de mobilitat i amb una botifarrada final, hi haurà una alternativa: la marxa virtual. Aquest format consistirà en què cada participant faci una caminada per on vulgui i enviï a la fundació una fotografia amb la samarreta posada. També s'haurà de dir quants quilòmetres s'han fet, de manera que des de l'organització aniran sumant tots els quilòmetres que es caminin per a la causa.

La presidenta de la Fundació Jeroni de Moragas, Lourdes Abril, ha explicat a Cugat Mèdia que la versió virtual és una altra opció en el cas que la cursa presencial no es pugui fer a causa de la pandèmia, però que a més serveix perquè hi puguin participar persones d'arreu de Catalunya. A tall d'exemple, comenta que l'any passat van comptar amb la participació de prop de 280 persones de diferents municipis.

Les inscripcions per aquest any ja es poden fer aquí fins al 9 de setembre.


Lourdes Abril

Tenim gent que col·labora que no és de Sant Cugat i que és de fora, i que la poden fer a prop del seu municipi. La idea era poder fer una marxa en què es pogués participar tant de manera presencial com virtual. Això permet poder-la fer altres dies i a altres indrets, i també col·laborar amb la fundació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.