Magic Box Toys, joguines des de Sant Cugat al món

L'empresa amb seu a Sant Cugat, creadora de SuperThings, ven productes a sis països europeus i té previst expandir-se, també, a altres continents


  • Comparteix:

Imatge de l'última sèrie, la 8a, de SuperThings, llançada aquest setembre / Foto: Magic Box Toys

Imatge de l'última sèrie, la 8a, de SuperThings, llançada aquest setembre / Foto: Magic Box Toys

Com cada setembre, els exitosos 'SuperThings', creació de l'empresa santcugatenca Magic Box Toys, tenen nova sèrie: 'Kazoom Kids'. És el 8è llançament d'aquests productes, creats el 2018, que es poden trobar físicament a les botigues de joguines i també en sèrie animada, al canal de Youtube de Magic Box Toys. L'empresa, que ja ven els seus productes a Portugal, Alemanya, el Regne Unit, Polònia i Itàlia, a més d'Espanya, té previst expandir-se encara més l'any que ve, tant a altres països europeus com a altres continents. A més, també han volgut fer una aposta per la sostenibilitat i, a partir de gener, reduiran unes 100 tonelades de plàstics d'un sol ús en els envasos dels productes, que es vendran en envasos de cartró.




Segons ha explicat a Cugat Mèdia la directora de màrqueting de Magic Box Toys, Virginia Colvée, aquests episodis animats de cada sèrie serveixen per incentivar la creativitat dels nens i nenes, que poden comprar a les botigues els mateixos personatges que veuen i recrear-ne les històries. Hi ha un "desenvolupament dual": el producte i els capítols, les històries, es llencen a la vegada dues vegades cada any, al gener i al setembre.

Això és fruit de l'esperit creatiu i innovador de l'empresa que, a banda de 'SuperThings', també desenvolupa altres marques de col·leccionables com les nines 'Kookyloos', a la venda des d'aquesta setmana, els cotxes de 'T-Racers', les 'Moji Pops', els 'Star Monsters' i 'Zomlings'.


Virginia Colvée

El que fem amb els 'webisodes' és donar vida d'una forma original i creativa i amb sentit de l'humor a aventures molt divertides que els nens poden recrear després a casa seva amb els productes. Ajuden a imaginar i recrear tot l'univers de 'SuperThings' a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.