Informació i entreteniment de proximitat, l'aposta del 'Connectats' en la quarta temporada

El magazín radiofònic, produït per La Xarxa, torna aquest dilluns 13 de setembre a les tardes de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Caràtula del programa / Foto: BDN Comunicació i Cugat Mèdia

Caràtula del programa / Foto: BDN Comunicació i Cugat Mèdia

El magazín radiofònic 'Connectats' torna aquest dilluns a la graella de Ràdio Sant Cugat per iniciar la quarta temporada. El programa, produït per la Xarxa, connectarà de nou l'audiència de Sabadell, Terrassa, Castellar, Badalona i el Prat passant per Sant Cugat per compartir tres hores d'informació i entreteniment. Entre les novetats hi ha un espai per a la promoció de la música de proximitat dels sis municipis i una secció dedicada a les xarxes socials.

El magazín 'Connectats', una producció de la Xarxa, fet conjuntament per Ràdio Sant Cugat, El Prat Ràdio, Ràdio Sabadell, la Ràdio Municipal de Terrassa, Ràdio Castellar i Ràdio Ciutat de Badalona, seguirà un any més acostant el que passa als sis municipis. Ho farà de dilluns a divendres de quatre de la tarda a set del vespre, presentat per la periodista santcugatenca Carme Reverte, amb Adrià Tirado al control tècnic i l'equip de periodistes de la resta d'emissores.

L'experiència es consolida des que l'estiu de 2018 el 'Connectats' va entrar a formar part de la graella de l'emissora municipal. Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia, posa l'accent en la necessitat de conèixer el que passa al nostre voltant més proper, més enllà de l'àmbit local. "El programa ens uneix per posar en valor el talent i la fortalesa d'aquests territoris", destaca Lablanca.

La primera hora de programa estarà marcada per la informació i l'opinió. Repàs a l'actualitat dels diferents municipis del 'Connectats', un tema d'interès general a fons i l'opinió dels tertulians per tancar. A partir de les cinc de la tarda prendrà protagonisme l'entreteniment, amb l'entrevista a un personatge rellevant, els espais temàtics d'empresa, ciència, salut, gastronomia, llengua, animals i esports, per tancar la segona hora amb música local. Per acabar, cada dia a les sis la ràdio sortirà al carrer per prendre el pols al territori, seguirà amb cultura i acabarà amb una proposta d'entreteniment diferent que anirà de les curiositats als records, passant per la música i les xarxes socials.


Monica Lablanca

Arriba la 4a temporada del Connectats, un espai que es consolida. Amb aquest programa posem en evidència el talent i la fortalessa dels nostres territoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.