Matí de cues a l'AP-7 per culpa del camió incendiat dimarts a la tarda

Les retencions han arribat fins als 40 quilòmetres i cap a les 9 h ja s'han reobert tots els carrils


  • Comparteix:

Reoberta l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat / Foto: Trànsit

Reoberta l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat / Foto: Trànsit

L'incendi d'un camió d'aquest dimarts a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat ha provocat fins a 40 quilòmetres de cues aquest dimecres al matí per la retirada del vehicle, tant en aquesta autopista com a la B-30. L'incendi, que es va produir aquest dimarts a la tarda i que era visible des d'alguns punts de la ciutat, es va comunicar a les 18.30 h i també va afectar a la B-30. Un total de cinc dotacions van participar en l'extinció del foc.

Segons ha explicat el departament de premsa dels Bombers a Cugat Mèdia, l'avís s'ha donat a causa de l'incendi que s'ha produït a un pneumàtic posterior d'un camió. Segons l'informe dels Bombers també s'hauria incendiat la càrrega del vehicle, que transportava bales de cartró.

Arran de la situació, es va veure afectat el trànsit a la B-30 i l'AP-7. De fet, l'autopista va haver de tallar-se i va concentrar fins a cinc quilòmetres de cues aquest dimarts i fins a 40 aquest dimecres al matí. Poc abans de les 9 h ja s'ha reobert completament el trànsit.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.