A la venda les entrades de la nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat

Espectacles de música, dansa o teatre es donaran cita aquesta temporada amb restriccions per la pandèmia

Espectacle de dansa infantil al Teatre-Auditori de Sant Cugat / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 10/set/21 per Aitor Garcia

El Teatre-Auditori Sant Cugat ja ha posat en venda els abonaments per als espectacles de la temporada 2021-22, que tot just comença ara i s'allargarà fins al gener. 29 espectacles de diferents vessants artístics, com música, teatre, dansa, música clàssica, circ, òpera i humor, configuren la proposta de l'equipament. Els punts de venda per a adquirir les entrades són el web del Teatre-Auditori, la taquilla del mateix recinte i la taquilla de l'Oficina de Turisme.

El 18 de setembre s'obre la temporada amb 'Acis & Galatea', una òpera basada en un episodi de 'La metamorfosi' d'Ovidi, que parla de dos joves amants que celebren el seu amor.

Igual que altres anys, hi ha descomptes especials per a grups i per a majors de 65 anys d'un 10%. La franja d'edat entre els 20 i 29 anys es pot beneficiar d'un descompte del 20%. Qui compri alguna entrada per a un espectacle una hora abans del seu inici, independentment de l'edat, obtindrà un 50% de descompte.

Aquesta temporada s'estrena amb restriccions degut a la pandèmia. Una de les més importants és que no es podran utilitzar totes les butaques del recinte per a poder mantenir les distàncies de seguretat. També es recomana portar l'entrada al mòbil en comptes de dur-la amb paper i tots els assistents rebran uns dies abans de la funció una guia per poder seguir el protocol de seguretat per correu electrònic.