Mireia Ingla sobre les pantalles a Mas Gener: 'Creiem que estem avançant per primera vegada'

L'alcaldessa s'ha compromès a seguir lluitant aquesta reivindicació històrica del barri mirasolenc


  • Comparteix:

Els veïns de Mas Gener continuen esperant la instal·lació de les pantalles acústiques que han de reduir l'impacte sonor de l'AP-7. Es tracta d'una reivindicació històrica i 'justa'; com ha reconegut l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Linia directa' de Cugat Mèdia; que ara podria estar més a prop. Segons Ingla, tenen'bones sensacions' i s'està fent tot el possible per assolir la instal·lació de les pantalles per part del ministeri de Foment, que és el responsable de l'actuació. 'Creiem que estem avançant per primera vegada', ha dit sobre les converses amb el ministeri.

De fet, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, va explicar a un consell de barri de Mira-sol que les pantalles estaran col·locades abans que acabi el 2025. Soler va explicar que el projecte serà finançat pels fons europeus Next Generation i que això és una bona notícia perquè, segons va dir, aquests fons "tenen data de caducitat". Així, "el projecte haurà d'estar licitat abans que acabi l'any 2023 i executat abans que acabi el 2025".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.