L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat disposarà d'un local després d'assajar durant 10 anys a l'escola Joan Maragall

Les obres començaran aquesta setmana i es preveu que l'espai quedi llest de cara al segon trimestre


  • Comparteix:

Nou local de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Nou local de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat / Foto: Google Maps

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) disposarà d'un local propi aquest curs. Les obres al número 24 del carrer de Castillejos -un local privat- començaran aquesta setmana i s'espera que quedin enllestides al gener o al febrer. Si tot va bé, l'entitat cultural té la intenció de traslladar l'activitat al nou espai de cara al segon trimestre. Gemma López, membre de la junta directiva, assegura que disposar d'un espai propi 'és primordial per fer assajos amb condicions'.

Arran de la pandèmia, després de gairebé 10 anys fent servir les aules de l'escola Joan Maragall, l'EMTSC va quedar-se sense espai per poder impartir les seves classes. És per això que des del curs passat i fins que acabin les obres, l'entitat comparteix el local de l'Agrupament Escolta Berenguer.

Fa temps que l'entitat demana un espai propi, insonoritzat, on poder guardar el material i on les famílies puguin venir a informar-se, comenta López. L'entitat espera que el local del carrer de Castillejos serveixi també per donar visibilitat a la ciutat i per atreure a nous socis. El contracte amb la propietat té una durada de 15 anys.

Des d'aquest curs també han fet un canvi en l'oferta formativa. Han apostat per oferir "més conjunts instrumentals" i perquè "tot sigui més col·lectiu", explica Gemma López. Algunes de les novetats són música per a nadons de 0-3 anys, conjunts instrumentals per a infants i adults i el cor de polifonia tradicional.


Gemma López

Un espai propi per nosaltres és primordial per poder fer els assajos amb condicions. Necessitàvem un espai insonoritzat i més a més un espai de magatzem i un espai on les famílies poguessin venir a informar-se de tot el que necessiten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.