Tres menors detinguts acusats de dos robatoris amb violència a l'estació de Mira-sol

Els Mossos van localitzar els presumptes lladres després que peguessin i robessin els mòbils a dos joves, també menors d'edat


  • Comparteix:

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, imatge d'arxiu / Foto: Mossos

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, imatge d'arxiu / Foto: Mossos

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de setembre passat a tres menors d'edat acusats de robar amb violència i intimidació els mòbils a dos nois, també menors, al voltant de l'estació de Mira-sol de Sant Cugat. Segons explica el cos policial, cap a les dues de la matinada van rebre un avís que uns joves n'estaven perseguint uns altres a la zona de l'estació. Quan els agents van arribar, no van veure res, però de seguida van aparèixer tres joves. Aquests, es van posar nerviosos, explica el cos en un comunicat, i van intentar fugir, per això els agents els van identificar i els van deixar marxar. Però al cap d'una estona, dos menors van denunciar que tres joves els havien perseguit, pegat i robat els seus telèfons mòbils. La descripció que van donar a la policia coincidia amb els tres joves identificats prèviament, i per aquest motiu els van poder localitzar i detenir el mateix dia 12. Els tres detinguts ja han passat a disposició judicial a la Fiscalia de Menors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.