Neix un programa municipal per ajudar les entitats de Sant Cugat a buscar patrocinis

Es tracta d'una iniciativa adreçada al teixit associatiu social, cultural i esportiu


  • Comparteix:

Imatge de la sessió informativa / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de la sessió informativa / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat un nou programa per ajudar les entitats de la ciutat a buscar patrocinis entre el teixit empresarial local, així com per fer propostes de col·laboració i generar sinergies i construir nous projectes. Es tracta d'una proposta adreçada a l'àmbit associatiu cultural, esportiu i social de Sant Cugat que aborda la formació i assessorament específic. En aquest sentit, la Casa de Cultura acollirà una sessió formativa, a càrrec de l'empresa consultora especialitzada ÚbicaBelow, dimarts a les 18.30 hores. Cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç. A banda, s'ha creat un lloc web perquè les entitats interessades puguin fer difusió sobre la seva activitat.

Aquest programa està coordinat pel Servei d'Empresa de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, amb la col·laboració de les àrees de Cultura, Ciutadania i Esports.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.