La Festa Major de Volpelleres completa pràcticament tot el programa malgrat la pluja

Només els ha quedat pendent el monòleg 'El visionario'


  • Comparteix:

Volpelleres posa punt final a la Festa Major d'enguany amb la satisfacció d'haver pogut fer gairebé totes les activitats que tenien previstes. La pluja ho va fer posar en dubte durant el migdia i tarda de dissabte, però l'adaptació i alguna reprogramació han fet possible acabar de fer la festa. A tall d'exemple, l'espectacle 'Joc dels Homes Llop de Vallnegra' es va traslladar al gimnàs de l'escola L'Olivera per tal que fos en un espai tancat. I de fet, l'única activitat que no s'ha pogut fer ha estat el monòleg 'El visionario', però segons ha explicat el president de l'Associació de veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, es mirarà de fer més endavant.

Quant a les activitats d'aquest diumenge al matí, han estat de caràcter esportiu: amb master class de zumba, entrenament funcional i ioga. A més, n'hi ha hagut tres de multiesport, amb hoquei i pàdel, futbol sala i bàsquet. Durant la jornada de diumenge també s'han recuperat les activitats suspeses dissabte a causa de la pluja: el rocòdrom i la tirolina al matí, i el taller de patinet a la tarda.

Acabat el cap de setmana, Valcarce en fa un balanç molt positiu: "hem pogut fer tot el que s'havia programat o ho hem pogut reprogramar a una altra hora i espai. Llavors estem molt contents perquè, tal com apuntava el cap de setmana, pintava pitjor".


Alberto Valcarce

Podem fer una valoració molt positiva perquè hem pogut fer tot el que s’havia programat o ho hem pogut reprogramar a una altra hora i espai. El monòleg és l’única activitat que ens ha quedat fora. Llavors estem molt contents perquè, tal com apuntava el cap de setmana, pintava pitjor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.