L'escriptor nord-americà Douglas Kennedy tria Sant Cugat per presentar el seu últim llibre

Kennedy té un 'idil·li' amb Sant Cugat, ja que és una de les ciutats espanyoles on més es va vendre la seva primera obra fa 20 anys


  • Comparteix:

L'escriptor nord-americà Douglas Kennedy / Foto: Wikipedia

L'escriptor nord-americà Douglas Kennedy / Foto: Wikipedia

L'escriptor Douglas Kennedy aterra a Sant Cugat per presentar la seva última novel·la, 'Isabelle por la tarde', que és a punt d'arribar a les llibreries. La presentació tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 19.30 h a la llibreria El Siglo, al Mercantic. L'aforament serà limitat, malgrat que l'espai és gran, i s'omplirà per ordre d'arribada. Kennedy ha decidit visitar la ciutat a causa de l'èxit de la seva novel·la 'En busca de la felicidad', que va tenir unes vendes inesperades ara fa tot just vint anys. Sant Cugat és una de les ciutats espanyoles on més vendes va registrar aquest llibre i per això l'autor ha decidit presentar la seva nova novel·la al municipi.

Kennedy ha venut més de 14 milions d'exemplars de les seves novel·les a tot el món i la seva obra ha estat traduïda a 22 idiomes. 'En busca de la felicidad' es va publicar a Espanya l'any 2001 i ha estat una de les novel·les més aclamades d'aquest autor nord-americà. Està ambientada en la Nova York dels anys quaranta, just després del final de la Segona Guerra Mundial i explica la història d'amor entre un periodista nord-americà que acaba de tornar de la guerra i una jove estudiant.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.