El Servei Local de Català fa una valoració positiva de la campanya 'Dóna corda al català'


  • Comparteix:

Des d'aquest servei remarquen que la campanya complementa la tasca que porten a terme des de fa anys

Des d'aquest servei remarquen que la campanya complementa la tasca que porten a terme des de fa anys

El Servei Local de Català assegura que la campanya 'Dona corda al català', empresa pel servei de Normalització Lingüística de la Generalitat està funcionant amb èxit a la ciutat, tal i com demostra el fet que les boques que es reparteixen per complementar la campanya ja s'han esgotat. Tot i això, des d'aquest servei recorden que la campanya és només un acompanyament de la feina que el centre fa a diari des de ja fa anys.

La campanya que ha empres el servei de Normalització Lingüística de la Generalitat titulada "Dóna corda al català" té una bona acollida a Sant Cugat. Així ho ha expressat la coordinadora del Servei Local de Català, Lluïsa Gallego, en declaracions al programa "Barra Lliure" . En aquest sentit Gallego assegura que les boques de joguina que han repartit i que complementen la campanya s'han esgotat ; recalca, a més, que la campanya sobre tot està ajudant a que els ciutadans no tinguin por a equivocar-se quan parlen català.
L'escoltem

Lluisa Gallego

Tradicionalment ha semblat que el parlar català anés lligat a la hipercorrecció, ara el que ens diu la campanya és que no tinguem vergonya a equivocar-nos.


Gallego matisa, però, que la campanya és una eina més per complementar el treball que el centre fa a diari. El servei local de català, diu, continua oferint cursos per aprendre la llengua i també es segueix de prop el programa "voluntaris de la llengua" on els ciutadans s'ofereixen a ajudar a les persones que volen millorar el seu català.
A més Gallego ha explicat que, per tal d'agilitar els tràmits d'inscripció als cursos, ara les oficines del centre, situat a la casa de cultura, estan obertes cada dimecres.

Lluisa Gallego

Hem agilitzat el procés d'inscripció als cursos que oferim i cada dimecres obrim les oficines, matí i tarda.



Pel que fa a la campanya "Dóna corda al català", Gallego puntualitza que és novedosa per la seva frescor i la seva vessant més propera als ciutadans. En aquest sentit ,explica, que el centre tornarà a comptar amb més boques de joguina per repartir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.