Però després de la creació del producte, per diferents circumstàncies semblava que la marca no tiraria endavant, i llavors va ser quan la Laura va pujar al carro i en va agafar les regnes. "Vaig decidir fer el pas perquè el producte és espectacular. Tothom que la prova ho diu", assegura.
L'aroma específic d'aquesta ginebra s'aconsegueix gràcies a vuit botànics diferents. L'ingredient principal és el ginebró, la base de qualsevol ginebra, però a banda d'aquest hi afegeixen regalèssia, romaní, flor de taronger, cardamom, gingebre, llimona, anís estrellat i cirera de la Vall del Jerte.
A més, Sala assegura que es tracta d'una ginebra ecològica. D'una banda, el blat que s'utilitza per a la fermentació no està tractat amb pesticides i, de l'altra, durant el procés de fermentació no s'hi afegeix cap químic per accelerar el procés. "Respectem els temps i tornem a la tècnica més tradicional", confirma Sala.
De moment, aquesta beguda es pot comprar en línia a través del seu web i d'Amazon.
Laura Sala
Vaig fer el pas perquè hi ha una base: és un producte espectacular. Tothom que l'ha provat ho ha dit. Els millors coctelers de Barcelona ens han dit que és excepcional.