Sant Cugat revalida les quatre Flors d'Honor per tercer any consecutiu

Pere Soler i José Gallardo han donat les gràcies a l'equip humà que ho ha fet possible


  • Comparteix:

Sant Cugat també ha obtingut una menció a la Innovació Tecnològica i a la Qualitat Ambiental / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat també ha obtingut una menció a la Innovació Tecnològica i a la Qualitat Ambiental / Foto: Cugat Mèdia

La ciutat de Sant Cugat revalida les quatre Flors d'Honor del moviment Viles Florides per tercer any consecutiu. En aquesta ocasió, també ha obtingut una menció a la Innovació Tecnològica i a la Qualitat Ambiental. El tinent d'alcadia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler; i el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, han donat les gràcies a l'equip humà 'per mantenir el nivell de qualitat del verd urbà de la ciutat'.

Gallardo ha explicat que Sant Cugat és un dels municipis amb més arbres per habitant i ha assegurat que la ciutat "no només perquè estigui verd, sinó perquè sigui sostenible i perquè la gent pugui gaudir d'aquests espais naturalitzats, d'aquest verd urbà".

De cara al futur, l'Ajuntament preveu mesures com adaptar les espècies autòctones al municipi, fomentar la diversitat, potenciar els parcs florits i plantar nous arbres. La cap del servei de Parc i Jardins, Joana Astals, ha explicat que hi estan treballant des de fa un temps i que "a poc a poc anirem veient millores en aquest sentit". El nou director de Qualitat Urbana, Transports i Mobilitat, Josep Maria Mompín, ha assegurat que "el foment de la biodiversitat i la millora de la gestió de la infraestructura verda és el repte dels propers anys".








Pere Soler

Jo senzillament volia agrair tota la feina feta per mantenir aquest nivell de qualitat del nostre verd urbà a la ciutat. És una cosa molt positiva per la ciutat, que mantenim aquest nivell de ciutat amable, agradable i ben cuidada.

José Gallardo

Som un municipi que aposta no només perquè estigui verd, sinó perquè sigui sostenible i perquè la gent pugui gaudir d'aquests espais naturalitzats, d'aquest verd urbà. Som un dels municipis que també té més arbres per habitant i per tant fem una aposta molt decidida en aquest sentit.

Joana Astals

Estem treballant amb tots aquests aspectes fa un temps i ara doncs poc a poc anirem veient les millores en aquest sentit.

Josep Maria Mompín

El foment de la biodiversitat i el millorar encara més la gestió d'aquesta infraestructura verda tant important és el repte dels propers anys i segur que podrem anar fent petits canvis que acabaran notant-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.