L'alcaldessa es compromet a reunir-se periòdicament amb la Plataforma de Pensionistes

El col·lectiu s'ha reunit amb l'alcaldessa abans de la concentració de cada dilluns al migdia davant de l'ajuntament


  • Comparteix:

Segundo Iglesias durant la concentració / Foto: Cugat Mèdia

Segundo Iglesias durant la concentració / Foto: Cugat Mèdia

Una cinquantena de persones s'ha concentrat, un dilluns més, davant de l'ajuntament en defensa de les pensions, la sanitat i les residències públiques, així com també per reclamar que el trajecte des de Sant Cugat a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT) sigui d'una zona, i no de dues, com és ara. La concentració, convocada per la Plataforma de Pensionistes de forma setmanal des de l'any 2018, ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i de la tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert. El membre de la Plataforma Josep Porta ha explicat a Cugat Mèdia que l'alcaldessa, en una reunió que ha mantingut amb el col·lectiu abans de la concentració, s'ha compromès a trobar-se amb ells regularment per abordar les seves reivindicacions.

La principal reclamació de la Plataforma, segons el seu portaveu, Segundo Iglesias, és que "les pensions s'apugin i es revaloritzin cada any d'acord a l'IPC". No obstant això, el col·lectiu té altres revindicacions, com la construcció d'un hospital públic entre Sant Cugat i Rubí, d'una segona residència per a gent gran de gestió pública, i la reducció del preu del bitllet a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa. De fet, al ple extraordinari d'aquest dilluns, la tinenta d'alcaldia Gibert ha anunciat que ja hi ha un acord entre l'Ajuntament i FGC perquè els pensionistes paguin només una zona per desplaçar-s'hi.

Gibert ha assegurat que els membres de la Plataforma "són persones implicades i amb les que treballem conjuntament". La responsable de Drets Socials i Igualtat assegura que el govern comparteix amb el col·lectiu "molt de l'anàlisi i de la problemàtica els afecta i que preveuen que ens afectarà a nosaltres quan siguem grans".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.